Coaching

A coaching segítő-támogató-fejlesztő tevékenység, melynek célja a személy vagy a csoport hatékonyságának növelése a személyben vagy csoportban rejlő potenciálok, lehetőségek kiteljesítésén, a tudatosság, önreflexiós képesség javításán keresztül. A folyamat középpontjában a változás, változtatás áll.

Elsősorban szervezetek számára nyújtok business és management coaching szolgáltatásokat. Azoknak, aki életvezetési tanácsadást, life coachingot szeretnének igénybevenni, a magánrendelésem keretei és feltételei között tudok támogatást nyújtani.

Klienseim mondták

„A coach orvosi és pszichiáteri végzettsége, a multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalata kiválóan ötvöződik a legmagasabb szintű szakmai tudással, mely a coaching eszközök leghatékonyabb alkalmazását teszi lehetővé.

A rendkívül szeles spektrumú háttér tökéletes alapot biztosit konkrét helyzetek és problémák azonnali felismeréséhez és elemzéséhez. Az azokhoz kapcsolódó modellek  magyarázata és gyakorlati alkalmazásának megértetése nagyon hitelessé teszik a szakembert. A coach személyisége és stílusa is nagyban hozzájárul az eredményes együttműködéshez és a coaching hatékonyságához.”

Czechmeister Mónika külső kommunikációért felelős vezető, Audi Hungária,

„A pszichiátria/pszichológia, a vezetés-technika (coaching stb.) és minden releváns kapcsolódó diszciplína ötvözete mellett az életből építkező tapasztalat és a nyitott, érdeklődő egyénisége segíti Andreát abban, hogy adekvát reakcióival terelje, feszegesse az iránykereső gondolkodást.” 

Kosdi-Kovács Zoltán vezető jogtanácsos, K&H Bank Zrt. 

Referenciáimból