Kapcsolat

Kedves Látogató! Jelenleg nem áll módomban új klienst fogadni. Megértését köszönöm! (Frissítve: 2021. 01. 05.) Addig is, amíg nem kap segítséget, tekintse meg az oldalamon közzétett Általános tanácsokat, ezek betartásával önmaga is sokat tehet lelki egészségének helyreállításáért.

Időpontkérés

Kizárólag előre egyeztetett időpontokban tudom fogadni Önt. Amennyiben szeretne időpontot kérni, kérem, az alábbi elérhetőségek valamelyikén vegye fel velem a kapcsolatot:

E-mail: kapcsolat@drmihalyandrea.hu
Telefon: +36 30 425 2586

Járványügyi helyzettel kapcsolatos tájékoztató

Szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben lehetőség van a személyes találkozásra. Indokolt esetben a terápia online is folytatható, ez egyeztetés kérdése. Az online elérhetőségeimet időpontegyeztetés során adom meg.

A pszichiátriai szakorvosi vizsgálat és pszichoterápiás első interjú esetén a személyes találkozás a javasolt forma.

Személyes találkozásra kizárólag abban az esetben kérjen időpontot, ha járványügyi szempontból Ön nem számít vírushordozást tekintve veszélyeztetettnek. A zavartalan ellátás érdekében vigyázzunk egymásra!

Rendelő címe

Pajzs Irodaház, 1221 Budapest, Duna utca 1-3. I. emelet.

A rendelő megközelítése

Tömegközlekedéssel a Savoyai Jenő térig:

  • a Deák tértől a 47-es villamossal,
  • a Móricz Zsigmond körtértől a 33-as és 233-as buszokkal,
  • a Kosztolányi Dezső tértőll a 114-es és 213-as buszokkal.
Térképen:

Lemondás

Kérem, hogy a lemondást 3 nappal az egyeztetett időpont előtt jelezze (e-mailben, sms-ben, telefonon), ennek elmulasztása esetén a terápiás óradíj kifizetését kérem. Vis major esetén természetesen ettől eltekintek. A járványügyi helyzetben személyes megjelenés szempontjából vis major, ha Ön lázas betegségben szenved, vagy a koronavírus-fertőzés bármely tünetét mutatja, illetve, ha Önt házi karanténra kötelezték. Online, vagy telefonos konzultáció természetesen az utóbbi esetben is megoldható, ha Önnél a technikai feltételek rendelkezésre állnak.